На місці кривавого теракту: У Харкові вкрали герб України з флагштока (фото)

Також невідомі збили зірку на обеліску "Братської могили жертв фашизму 1943 року".

У Харкові невідомі вкрали герб з флагштока на проспекті Правди. Фото:http://www.hk.npu.gov.ua/

Невідомі вкрали герб України з флагштока на проспекті Правди в Харкові. Інформація про зниклий герб надійшла до Шевченківського відділення поліції Харкова днем 3 травня. За даними облуправління Нацполіціі, на місце події виїжджала слідчо-оперативна група, передають Патріоти України.

"Зараз правоохоронці проводять всі необхідні заходи для встановлення обставин і осіб, причетних до скоєння злочину", - уточнили в відомстві.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України.

Також невідомі збили зірку на обеліску "Братської могили жертв фашизму 1943 року", яка знаходиться в декількох десятках метрів, на перехресті вулиці Літературної і проспекту Правди.

Як повідомив в Харкові директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін, до Дня Перемоги всі пошкоджені елементи будуть відновлені.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...