На міжнародному турнірі в Італії українські баскетболісти розгромили росіян

Українські баскетболісти обіграли Росію з мінімальним відривом.

Фото: http://ukr.obozrevatel.com/

Чоловіча молодіжна збірна України переможно стартувала на междунароного турнірі в Італії. У першому поєдинку команда Максима Міхельсона перемогла збірну Росії - 88:83, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Як і слід було очікувати, напружена боротьба тривала протягом усього ігрового часу. Вирішальною стала заключна чверть, в якій характер українців виявився міцнішим.

Поєдинок проходив після трьох виснажливих матчів у Греції, які наша команда програла. Тому налаштування на боротьбу із сильним суперником напередодні Євробаскету-2016 має надзвичайно важливе значення. Кращим у нашій команді став Святослав Михайлюк - 24 очки.

"Звичайно, всі хотіли грати. Щоразу наша гра стає кращою. Моментами ми ще в якійсь ямі, але поступово виходимо на пік. Сподіваюся, якраз вийдемо до чемпіонату Європи", - прокоментував поєдинок прес-службі ФБУ форвард українському Олександр Кобець.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...