На національному грунті: У Польщі стався новий напад на українку (фото)

Винним у побитті жінки загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Фото:TVN24

У Любліні (Польща) троє поляків побили 23-річну українку. Конфлікт виник на національному ґрунті. Про це повідомляє сайт польського телеканалу TVN24, передають Патріоти України.

Згідно з даними спікера поліції Любліна Ренати Лащка-Русек, інцидент стався 13 серпня в районі 5 години ранку. Дівчина прямувала додому з подругами, коли до них підійшла компанія поляків: двоє чоловіків і жінка.

Імовірно, поляки напали на українку через те, що вона розмовляла не польською мовою. Поліція кваліфікувала ці дії як напад за національною ознакою, винним загрожує до п'яти років позбавлення волі.

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...