На новорічні свята заборонять продаж "Боярышника" в Іркутській області

В регіоні введено режим надзвичайної ситуації.

"Боярышник". Фото: "Сегодня"

Продаж нехарчових спиртовмісних рідин заборонять на новорічні свята в Іркутській області. Про це повідомляє російське агентство ТАСС, передають Патріоти України.

"Було рекомендовано губернатору, і губернатор (Іркутської області, - ред.) як керівник комісії з надзвичайних ситуацій прийняв рішення підписати указ про заборону продажу нехарчових спиртовмісних рідин в роздрібній торгівлі на час підготовки до новорічних свят і в новорічні свята", - сказав журналістам представник президента РФ в Сибірському федеральному окрузі Сергій Меняйло.

За словами повпреда, контроль за дотриманням прийнятого рішення буде покладено на правоохоронні та наглядові органи із залученням громадських організацій. "Я думаю, що ця обмежувальна міра дасть свої результати", - зазначив Меняйло.

19 грудня 2016 року повідомлялося, що в Іркутську в результаті отруєння спиртовмісних концентратом для ванн "Глід" в лікарні надійшли кілька десятків людей. У ТАСС уточнили, що в результаті отруєння загинули 76 осіб. В регіоні введено режим надзвичайної ситуації, за фактом масового отруєння порушено кримінальну справу, затримано 19 осіб.

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...