На очах у матері: У Києві збоченець напав на дівчинку у парку

За словами матері жертви, у нього були нафарбовані нігті червоним лаком, а в кишені він носив жіночу нижню білизну.

Ілюстрація:Антикор

У Києві в Голосіївському парку невідомий чоловік дивної зовнішності напав на дитину прямо на очах у матері. Цей інцидент викликав резонанс в соцмережах, передають Патріоти України.

Жертвою збоченця дивної зовнішності стала дівчинка з Києва. Вона разом з матір'ю прийшла на прогулянку в Голосіївський парк на дитячий майданчик в районі озера.

Сталося це 24 вересня близько 19.40. Діти грали в хованки. Раптово мати дівчинки помітила, що до неї наближається чоловік дивної зовнішності. У лічені хвилини збоченець схопив дитину і затиснув рот своєю рукою.

Мати з криками кинулася на допомогу дівчинці. У метушні, що почалася невідомий зник. Але незабаром чоловіка затримала поліція. За словами матері жертви, у нього були нафарбовані нігті червоним лаком, а в кишені він носив жіночу нижню білизну.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...