На Одещині ветерани АТО змусили провайдера відключити російський телеканал

​Активісти в Чорноморську вирішили радикальними методами боротися з "інформаційною диверсією" і вимагали повернути в ефір українські канали, відключені в новорічну ніч.

Ілюстрація:NEWSru.ua

У місті Чорноморськ Одеської області активісти змусили місцевого кабельного оператора відключити російський канал і вимагали повернути в ефір українські, відключені в новорічну ніч. Про це пише видання Думская, інформують Патріоти України.

Як стало відомо, люди в камуфляжній формі увірвалися в офіс кабельного оператора, представившись активістами громадської організації "Ветерани та інваліди АТО "Рапіра".

"Ці люди у військовій формі стали вимагати повернути в ефір українські телеканали і вимкнути російський опозиційний канал "Дождь ", який ми тимчасово транслюємо", - зазначив директор компанії Володимир Яворський.

У "Рапірі" підтверджують, що приходили в офіс кабельного оператора. За словами голови організації Геннадія Дашка, дії компанії є "інформаційною диверсією". "Яворський і раніше займався цим. У березні 2014 року він продовжував транслювати російське ТБ, незважаючи на агресію в Криму", - заявив Дашко.

У вівторок, 3 січня, активісти заявили на оператора в СБУ. "Дали їм дві доби, нічого не сталося. Довелося допомагати", - прокоментували ветерани АТО свої дії.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...