На одного "путінського сокола" менше: У Росії розбився винищувач "Російських витязів" (відео)

За попередніми даними, причиною аварії стала відмова техніки.

На місці падіння СУ-27. Фото: ТАСС.

У Пушкінському районі Підмосков'я розбився винищувач Су-27 пілотажної групи "Російські витязі" ВКС Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За наявною інформацією, літак впав у лісосмузі недалеко від села Мураново.

Інформацію про катастрофу Су-27, а також про загибель пілота підтвердили в Міноборони РФ.

"Дев'ятого червня о 10:25 мск при поверненні на базовий аеродром в Московській області після виконання планового польоту зазнав аварії літак Су-27 ВКС Росії. Пілот загинув. Політ виконувався без боєкомплекту", - сказали в прес-службі відомства, додавши, що на землі руйнувань немає, і що на місці катастрофи працює комісія Міноборони.

За попередніми даними, причиною аварії стала відмова техніки. У Міноборони Росії підкреслили, що пілот зробив всі можливі дії, щоб відвести літак в сторону від населеного пункту, і що часу катапультуватися у льотчика не було.

За словами співрозмовника агентства ТАСС, житлових будинків поруч із місцем падіння літака немає. Обставини аварії встановлюються.

Пізніше стало відомо, що пілот винищувача загинув.

"Літак, який розбився сьогодні в районі села Мураново, входив до складу пілотажної групи "Російські витязі" ВКС Росії. Його льотчик загинув", - повідомило джерело в правоохоронних органах, уточнивши, що пілотував винищувачем, який впав, майор Сергій Єременко.

За словами очевидців, винищувач, швидше за все, вибухнув вже при ударі об землю.

"Я спостерігав за польотом, але в небі літака не було видно. Було чутно лише гучний вибух, з лісосмуги видно стовп чорного диму", - сказав один зі свідків аварії.

Відзначається, що обгорілі частини Су-27 розкидані на великій площі - окремо лежать двигун, частини корпусу і кабіни, цілих частин практично немає. За забарвленням фрагментів видно, що літак входив до групи "Російські витязі". Навколишні місце аварії дерева зламані - видно, що літак зламав їх при падінні протягом приблизно сотні метрів.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...