На пішохідному переході у Києві на смерть збили жінку (фото, відео)

Пішохідний перехід є нерегульованим.

Фото:facebook

У Києві на бульварі Вацлава Гавела, 50 (раніше Івана Лепсе) автомобіль на смерть збив жінку на нерегульованому пішохідному переході. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на dtp.kiev.ua.

"Водій автомобіля Fiat АА5217ТА на нерегульованому пішохідному переході збив жінку, яка переходила дорогу. На жаль, від отриманих травм вона загинула миттєво", - сказано в повідомленні.

На місці працюють патрульна поліція, оперативно-слідча група. Через подію бульвар Гавела повністю перекрито в напрямку проспекту Відрадний.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...