На півдні Херсонщини оголосили евакуацію через екокатастрофу в Криму

На півдні Херсонської області припиняють роботу шкіл та дитсадків, а дітей евакуюють в оздоровчі табори.
Із півдня Херсонської області евакуюють людей. Ілюстрація: УНІАН.

На півдні Херсонської області оголошено евакуацію у зв'язку з загрозою техногенної катастрофи і забрудненням повітря на півночі окупованого Криму. Про це йдеться в повідомленні Херсонської обласної державної адміністрації, передають Патріоти України.

Повідомляється, що для запобігання негативних наслідків забруднення повітря в результаті діяльності заводу "Кримський титан" на окупованому півострові на півдні Херсонської області припиняють роботу шкіл та дитсадків, а дітей евакуюють в оздоровчі табори.

Крім того, призупинено пропуск на пунктах "Каланчак" і "Чаплинка" у бік Криму. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб просить утриматися від поїздок в Крим у зв'язку з забрудненням повітря на півночі півострова.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...