На Полтавщині п'яні цигани напали на дітей з сокирами (відео)

Ромська громада проживає в селі понад 10 років, але після того, як тиждень тому до них приїхали гості, в селі стало небезпечно.

Налякані жителі с. Макухівка вимагають від Нацполіції видворити агресивних ромів. Скріншот.

На Полтавщині, у селі Макухівка роми напали на дітей та побили місцевих жителів. На місці вже працюють поліцейські. За словами селян, це зробили приїжджі роми, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24.tv.

Інцидент трапився у суботу. Місцева дітвора бавилися на дворі, коли на них напала група ромів.

- Вони чіплялися до дітей. Гнали їх до лісу. Діти тікали, бо за ними гналися з сокирами, з сапками, з залізними палицями. Діти були наскільки залякані, що перших 15 – 20 хвилин ніхто навіть їх не міг розговорити, – розповіла мешканка села Макухівка.

Дорослі, які вирішили розібратися у ситуації, отримали травми. Одному чоловіку розбили голову. Він зараз у лікарні. Люди стверджують, що роми були напідпитку.

Люди звернулися до правоохоронців. Наразі нікого не затримали, а лише склали протокол і допитали учасників конфлікту.

У Макухівці роми проживають понад десять років. Завжди знаходили спільну мову з місцевими, а кілька тижнів тому до однієї із родин ромів приїхали гості. З цього часу жити у селі стало небезпечно.

Тепер місцеві вимагають затримати нападників. У село прибули вже прибула поліція.

Після конфлікту місцеві роми на вулицях села не з'являються. Ситуацію не коментують. А правоохоронці обіцяють два тижні патрулювати вулиці та перевірити всіх немісцевих.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...