На Полтавщині сталися розбійні напади, є жертви

Зловмисники зв'язували та били людей, а потім грабували.

Біля села Василівка. Фото: "Коло"

18 листопада в селі Василівка на Полтавщині сталося два розбійних напади. За даними, злочинці нападали на людей в їх будинках, де їх пов'язували і били вимагаючи при цьому грошей. Як повідомляє спікер обласної поліції Юрій Сувалєв, при першому нападі людей зв'язали і побили, після чого зловмисники втекли з грошима. У другому випадку ситуація скінчилася трагічніше. В результаті нападу на другий будинок був убитий чоловік. Його знайшли з вогнепальним пораненням, передають Патріоти України з посиланням на "Коло".

Ці напади трапилися ввечері. За існуючою інформацією з 19:00 по 23:00. Поліція заявляє, що правопорушників було троє. Зловмисники використовували чорні маски, щоб їх не розпізнали. Якщо враховувати той факт, що злочини зроблені в одному селі і за досить не великий проміжок часу, то можна зробити висновок, що працює одне угрупування.

На даний момент на місці скоєння злочину працює поліція і прокуратура. Слідчі також звертаються до водіїв, які могли б в зазначений час зафіксувати на відео реєстратора або ж просто могли спостерігати автомобілі, що рухалися або перебували на узбіччі поблизу села на 369 км. траси Київ - Харків. За наявною інформацією просять звертатися за телефонами: (099) 035-30-15 або (050) 346-45-54.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...