На представника України у конкурсі "Євробачення-2018" у Лісабоні скоїли напад (фото)

Неприємний інцидент стався в день народження співака, 11 квітня, коли Костянтину виповнився 21 рік.

MELOVINа у Лісабоні покусала собака. Фото:Главред

На українського співака MЕLOVIN, який переміг в Національному відборі на Євробачення-2018 напала собака в Лісабоні, куди він відправився для зйомки конкурсної візитки. Фото укусу виконавець розмістив в своєму Instagram Stories, передають Патріоти України.

"Будьте завжди обережні", - підписав знімки MЕLOVIN.

Судячи з публікацій, неприємний інцидент стався в день народження співака, 11 квітня. Представнику України на Євробаченні-2018 виповнився 21 рік.

Шанувальники Костянтина, яких він називає меловінаторами, дуже стурбовані здоров'ям співака і радять звернутися до лікаря.

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...