На реєстр Мін'юсту здійснено потужну кібератаку, є ознаки кримінальних дій

22 вересня відбулася комп'ютерна розподілена атака на Єдиний державний реєстр юридичних осіб та ФОП

Фото: Science

На сайті Міністерства юстиції України з'явилася інформація про те, що на Єдиний державний реєстр юридичних осіб, ФОП та громадських формувань вже два дні здійснюється комп'ютерна атака. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Мін'юсту.

Як повідомили у Мін'юсті кореспонденту ПУ, атака почалася зранку 22 вересня, приблизно о десятій. Коли сайт знову запрацює, у відомстві не знають. Працівники звернулися до компетентних органів. Як повідомляють наші джерела, витоку чи знищення інформації вдалося уникнути.

"Другий день поспіль здійснюється комп’ютерна розподілена атака типу «відмова в обслуговуванні» (DDоS) на Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

Як наслідок цього, у користувачів можуть виникати складнощі з доступом до реєстру.

ДП «НАІС» уживає вичерпних заходів, як технічного так і організаційного характеру, щодо усунення наслідків атаки.

У зв’язку з тим, що зазначені протиправні дії мають ознаки кримінального правопорушення, ДП «НАІС» звернулось до компетентних органів для вжиття ними заходів відповідно до повноважень.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності", - йдеться у повідомленні.

Спецкореспондент Анна Бондаренко

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...