Пекельна пожежа: У Росії горить ціле село, - ЗМІ

Гасіння пожежі ускладнюється сильними поривами вітру.

На Росії горить ціле село. Фото: news.online.ua.

Село Зарічна Слобода в Амурській області загорілося від палу, від вогню постраждали сім будинків, інформації про потерпілих поки немає. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Близько 14 години (7:00 мск) 10 травня 2016 року в результаті загоряння сухої рослинності поблизу населеного пункту і сильних поривів вітру до 20 м/с вогонь перекинувся на житлові споруди в селі Зарічна Слобода Зейського району», - поінформували у МНС Росії.

Гасіння пожежі ускладнюється сильними поривами вітру. Місцеве населення з небезпечної зони евакуйовано. Всього в Зарічній Слободі 234 будинки, населення становить 776 осіб.

Всього за даними місцевих ЗМІ, в Приамур'ї зафіксовано понад три сотні точок загоряння.

Дати Великодня до 2050 року: Коли святкування у православних і католиків припаде на один день

середа, 1 травень 2024, 15:59

Великдень - одне з найважливіших християнських свят, яке відзначають у пам'ять про Воскресіння Ісуса Христа. Його дата щороку змінюється, адже вона залежить від місячно-сонячного календаря, передають Патріоти України. Різні конфесії використовують різн...

Антициклон впевнено розташувався в Україні: Синоптик дала прогноз на найближчі дні і Великдень

середа, 1 травень 2024, 15:50

Погода в Україні буде сонячною та теплою у четвер, 2 травня, передають Патріоти України з посиланням на допис синоптика Наталки Діденко в Facebook. Максимальна температура повітря впродовж дня становитиме +21 +26 градусів. При цьому вночі очікується +8...