На Росії прізвищем президента США назвали ... козла (відео)

Чорного козла по кличці Обама перевезуть в Приморський сафарі-парк.

Чорний козел Обама. Фото: Д.Мезенцева.

Сочинський козел чорного окрасу по кличці Обама відвідає приморський сафарі-парк, де раніше подружилися козел Тимур і тигр Амур. Про це йдеться в повідомленні на сайті приморського сафарі-парку, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами директора Приморського сафарі-парку Д. Мезенцева, документи на переїзд козла Обами готувалися дуже довго, але на початку травня вони були оформлені. Після цього директор приморського сафарі-парку полетів в Сочі за твариною.

Також на сайті було опубліковано відео, на якому зафіксовано, як директор парку разом з козлом гуляють по Сочі, після чого вони вирушають в аеропорт, щоб полетіти до Владивостока.

Далі публікуємо від першої особи:

"В марте 2016 года я узнал от фермера Олега Сироты, что в городе Сочи живёт редкий экзотический зверь – козёл Обама.

Приморский Сафари-парк – серьёзное предприятие, а козла Обамы в зоологической коллекции не было. Это несерьёзно. Конечно же, я стал готовить операцию по переезду Обамы в Сафари-парк.

Документы на переезд Обамы готовились долго. Нужны были гарантии, что Обама не занесёт какую-нибудь заразу, что у Обамы нет глистов и т. п.

В начале мая 2016 г. все документы были оформлены, и я лично полетел в Сочи поприветствовать Обаму и подготовить его к дальнему перелёту. Конечно же, захотелось попутно посмотреть обновлённый город Сочи, олимпийские объекты, Красную Поляну. Мы даже пытались проехать в резиденцию президента России Владимира Путина в Бочаров Ручей. Думали, что с Обамой нас туда пустят. Но Обаму не пустили в резиденцию Путина. Сказали, что Владимир с козлами не встречается.

В скором времени в Приморском Сафари-парке будут красиво показаны не только животные Приморского края, но и два вида чисто американские – енот-полоскун и козёл-Обама.

Дмитрий Мезенцев, директор Приморского Сафари-парка".


Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...