На семи вітрах: Загадкова краса Срібної Землі (фото)

​Полонина Руна - улюблене місце не тільки для туристів, а й для закарпатців.

Полонина Руна. Фото: Фейсбук.

Полонина Руна - одна з найбільших карпатських долин, це величезне плато простягається на 15 км в довжину. Її пологі схили вкриті заростями чорниці, тут часто трапляються пожежі. Чарівна, трохи таємнича краса полонини Руни вабить не тільки туристів - вона заворожує місцевих жителів не менше гостей, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Любителів зробити незабутні кадри ваблять ці красоти не тільки вдень, але і вночі, коли на полонину спускається таємнича ніч, особливо в період метеоритного дощу. Любителі ексклюзивних кадрів обов'язково мають в своєму портфоліо фотографії з цієї локації.

Оксана Ващук в черговий раз поділилася в мережі красотами Срібної Землі, на цей раз саме з полонини Руна:

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...