На службі в поліції: Ворона допомогла знайти пакет з наркотиками (відео)

​У пошуках їжі птах витяг зі сміттєвого відра на автозаправній станції в Австралії пакет з метамфетаміном.

В Австралії ворона знайшла метамфетамін на заправці. Фото: zoofayna.ru.

Ворона допомогла знайти пакет з метамфетаміном в штаті Західна Австралія. Про це співробітники правоохоронних органів повідомили на сторінці поліцейського департаменту на Facebook, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що офіцери зупинилися на автозаправній станції, де виявили невеличкий пакунок з наркотиками. Поліцейські почали переглядати записи з камер відеоспостереження, щоб з'ясувати, хто кинув препарати на землю.

Як виявилося, пакет з метамфетаміном зі сміттєвого відра, що перебувало поблизу, витягла ворона, яка шукала їстівне. Співробітники департаменту вилучили заборонену речовину. Розслідування інциденту триває. Ролик, на якому видно, як ворона витягує наркотик, переглянули понад 72 тисяч раз за добу.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...