На церковному авто: Помічник настоятеля Лаври Павла влаштував ДТП та втік з місця інциденту (відео)

Водій постраждалої машини вже готує позов до суду.

Фото:скрін відео

Авто настоятеля Лаври митрополита Павла знову потрапило в пригоду. Про це йдеться в ТСН, передають Патріоти України.

Київ, міст Патона. Дорогий позашляховик чіпляє «пижик» і тікає з місця ДТП. Дві прихожанки переслідують дороге авто самого Митрополита Павла - Настоятеля Києво-Печерської Лаври і знімають все на камеру.

«Кажемо: "Зупиняйся, ти нас вдарив". А він нам каже, не смішіть мене, це ви мене вдарили, і ще наздоганяли», - розповідає водійка постраждалого авто.

Не сам Павло, а його помічник, Олександр, був за кермом. Саме цей чоловік постійно супроводжує владику на публічних заходах, таких, наприклад як " Ukrainian Fashion Week ". Побачивши телекамеру, водій одразу сідає у дорогий позашляховик і їде, навіть не підписавши протокол.

Автомобілі намісника Лаври зазвичай мають номер 0004. Є седан за 100 тисяч доларів з цим номером, на якому роз’їжджає Павло, а тепер ось цей позашляховик. Авто, яке добре знають у поліції.

На його кермувальників уже не один раз складали адмінпротоколи. Але цього разу штрафом не обійдеться, прихожанки Олена та Зінаїда не готові підкладати другу щоку. І не чекатимуть суду Божого, підуть до людського. У Лаврі факт ДТП не заперечують і теж готові судитися.

Здавалося б, ревні прихожанки могли б і пробачити водієві самого митрополита кілька подряпин і його втечу, але то Бог один, а церкви у них різні.

"Я живу за містом і ходжу до церкви, яка там є - Київського Патріархату", - каже постраждала.

Джерело: ТСН.ua

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...

"Консули мають робити все, але": Чалий вказав на нестиковку з припиненням видачі паспортів військовозобов’язаним українцям за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:28

Тимчасове припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном станом на зараз не є законним. Закон про мобілізацію в Україні, в якому передбачено положення про те, що чоловікам для отримання документів потрібно оновити свої ві...