На Україну насувається серйозне похолодання, - синоптик Наталка Діденко

У неділю температура повітря опуститься до 2 градусів морозу. Потепління прийде вже 28-30 березня.

Синоптик розповіла про різке похолодання. Фото: ЖЖ.

Про погоду на найближчі дні розповіла на своїй сторінці в Фейсбуці синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Антициклон Людвіга зробить завтра на більшій частині континентальної Європи суху сонячну погоду, а циклон Грегор позакидає на Іспанію, Португалію, трохи Франції, Андорру та Монако дощі, а в горах пройде навіть мокрий сніг. Циклон Дітер організує опади на півночі Європи, у Скандинавії ясно що із снігом, бо там буде холодніше.

А Україна поки що у перехідному стані - завтра без особливих опадів, лише на Донеччині, Луганщині - дощ, а на Харківщині навіть мокрий сніг, можливо.

А ось у неділю - геть погода ніяка. Дощі, хмари та місцями мокрий сніг. Цю негоду принесе циклон, який зараз, такий ще ніби скромник, тулиться до берегів Гренландії.

Але головна синоптична новина для вихідних - в Україну насувається серйозне похолодання. Вночі очікується поступове зниження до 4 тепла - 2 морозу. вдень в межах 3-9 градусів тепла, на Закарпатті та крайньому півдні до 9-12 градусів тепла.

У Києві субота - холодна, вдень +5+7, проте без опадів. У неділю в столиці дощ, можливий мокрий сніг, вночі до нуля, вдень +5+6 градусів.

Різке похолодання може спричинити спазмові явища, а тому - мігрені та загострення хронічних недуг, застуди та просто похмурий настрій. Не піддавайтеся. Все це тимчасове. Потепління прийде 28-30 березня.

Головне, щоб поруч були люди та життєві явища теплого походження.

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...