На Вінниччині суд закрив сфальсифіковану справу проти кіборга

Натомість за фальсифікацію суд відкрив провадження проти місцевих слідчих поліції.

Справу проти "кіборга" на Вінниччині. закрили. Фото:http://33kanal.com/У Могилеві-Подільському на Вінниччині районний суд закрив справу проти ветерана АТО Миколи Лаврика, якого звинуватили в крадіжці прапора України. Про це повідомляє місцеве видання 33 канал, передають Патріоти України.

"З Миколи зняті всі звинувачення в крадіжці державного прапора. Раніше цей же суд без адвоката дав кіборгу 3 роки і 10 днів позбавлення волі", - заявила керівник "Автомайдану" у Вінницькій області Таїсія Гайда.

За даними видання, обласна прокуратура має намір відкрити провадження проти слідчих районної поліції, які сфальсифікували справу про крадіжку державного прапора.

Як повідомлялося раніше, Лаврик заявляв, що державний символ висів на вигнутій трубі на в'їзді в село Бандишівка брудний і пом'ятий, наче ганчірка, а зняв він його, щоб випрати.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...