На волю вийдуть після Путіна та "вати" в голові: Заарештованим через заворушення в Гамбурзі росіянам світить до 10 років

Остаточне рішення щодо двох заарештованих в ході заворушень в Гамбурзі росіян суд прийме після закінчення розслідування та офіційних звинувачень.

Протести антиглобалістів у Гамбурзі. Фото:http://www.vgolos.com.ua

Двом громадянам Росії, які були заарештовані у ході заворушень в німецькому Гамбурзі під час саміту G20, може загрожувати від шести місяців до 10 років позбавлення волі. Про це повідомила офіційний представник прокуратури Гамбурга Нана Фромбах в коментарі DW, передають Патріоти України.

Остаточне рішення щодо заарештованих прийме суд після закінчення розслідування та офіційних звинувачень.

Зараз двоє росіян перебувають в камері попереднього ув'язнення. Правоохоронці підозрюють їх в нанесенні важких тілесних ушкоджень і опорі поліції - росіяни кидали пляшки в представників органів правопорядку.

Всього в ході заворушень в німецькому Гамбурзі було затримано шістьох громадян РФ, чотирьох незабаром відпустили.

Разом у слідчому ізоляторі Гамбурга знаходиться 51 особа. Більшість з них - громадяни Німеччини. Крім того, там утримуються жителі Іспанії, Італії, Нідерландів, Франції, Швейцарії та Австрії. Правоохоронці звинувачують їх в порушенні громадського порядку, нанесенні тілесних ушкоджень та опорі поліції.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...