На Волині чоловіка убило деревом під час незаконної вирубки

Поліція розслідує всі обставини смерті і причетність до трагедії спільників.

Ілюстрація:http://fakty.ictv.ua

У Волинській області під час незаконного вирубування лісу загинув тридцятип'ятирічний мешканець села Литовеж Іваничівського району. Про це повідомила прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

"Трагедія сталася на території Павловського лісництва, де невідомі намагалися самовільно зрізати сосну. Падіння дерево смертельно травмувало одну людину", - йдеться в повідомленні.

Його смерть констатували лікарі і поліція, які прибули на місце інциденту. Загиблим виявився 35-річний житель села Литовеж. Поліція розслідує всі обставини смерті і причетність до трагедії спільників.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...