Підйомник сміттєвоза у Запоріжжі вбив пішохода (фото)

Маніпулятор вантажівки також пошкодив три припарковані поруч автівки.

Фото:inform.zp.ua

У п'ятницю вранці, 20 квітня, в Запоріжжі у сміттєвоза під час руху зірвався маніпулятор, в результаті чого загинув чоловік, який проходив поруч. Про це повідомляє місцеве видання Inform з посиланням на патрульну поліцію, зазначають Патріоти України.

За словами поліцейських, трагедія сталася близько 9 години ранку на вулиці Академіка Амосова, 65. Під час руху у сміттєвоза опустився гідравлічний підйомник на пішохода. Маніпулятор також пошкодив три припарковані поруч автівки - Daewoo Lanos, Chevrolet Aveo і Таврію.

"Чоловіка госпіталізували і передали реанімаційній бригаді, однак, як повідомили родичі, врятувати потерпілого не вдалося", - йдеться в повідомленні.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...