"На выставке Ван Гога я главный экспонат": В Індонезії продають одяг зі світовими шедеврами (фото)

​Модниці можуть прикупити собі спідницю з "Таємною вечерею" Леонардо да Вінчі або плаття "Місячна ніч" Ван Гога всього за $80-150.

Індонезійський бутік продає одяг-картини. Фото: Boredpanda.

Індонезійський бутік Purple Fishbow (дослівно - Пурпурний Акваріум) випустив серію одягу з картинами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дизайнери доводять - шедеврам світового мистецтва місце не тільки в музеї. Леонардо да Вінчі і його "Таємна вечеря", картини Вінсента Ван Гога і Клода Моне - вибирайте, що вам більше подобається. Це повністю відповідає модній нині тенденції робити сукні та спідниці з принтами і виглядає дуже яскраво і стильно.

До речі, спідниці, сукні та літні костюми з картинами можна придбати в межах 80-150 доларів США.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...