На вулицях Копенгагена з'явилася швидка сексуальна допомога

​Перші машини швидкої сексуальної допомоги назвали "Sexelance" і вони призначені захистити повій від небезпек, з якими вони стикаються на роботі.

Швидка сексуальна допомога Sexelance. Фото: Kazday.

Як відомо, в Норвегії і Швеції закон забороняє користуватися послугами повій під страхом штрафу або навіть тюремного ув'язнення. А в ще одній скандинавській країні - Данії, пішли іншим шляхом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Для безпеки повій в данській столиці з'явилися машини швидкої сексуальної допомоги, де працівники інтим-індустрії можуть приймати клієнтів.

По Копенгагену роз'їжджають спеціальні фургони, які покликані захистити повій від небезпек, з якими вони стикаються на роботі. Перші машини швидкої сексуальної допомоги творці назвали "Sexelance".

На задніх дверях фургона також наклеєно напис "Не стукати, якщо автомобіль розгойдується".

Убезпечити повій вирішила організація, що представляє інтереси представників галузі інтимного дозвілля. Справа в тому, що багато повій Копенгагена змушені працювати на вулицях, а не в спеціальних закладах. Повідомляється, що 43% нічних метеликів ставали жертвами насильства.

Передбачається, що швидка сексуальна допомога дозволить їм уникнути нападу.

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...

Тису перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...