На вихідних у Дніпрі госпіталізували 11 бійців АТО, одного довелося оперувати в парі з саперами

Головний лікар обласного госпіталю Сергій Риженко наголосив, що троє військових - у вкрай важкому стані.

У Дніпровській лікарні імені Мечникова лікарі борються за життя поранених бійців. Ілюстрація:http://dniprograd.org/

У лікарню Дніпра за вихідні госпіталізовано одинадцять АТОшників, троє з них перебувають у вкрай важкому стані. Про це сайту ТСН повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко, зазначають Патріоти України.

За його словами, троє з них мають вкрай важкі поранення, отримані в живіт і в голову. Зараз всі вони перебувають у відділенні реанімації. Також відомо, що серед поранених військових є боєць, якого військовим хірургам довелося оперувати разом з саперами.

В ногу бійця потрапив снаряд протитанкового гранатомета, проте не розірвався і застряг в ній. Сьогодні його повторно прооперували у військовому госпіталі Дніпра.

Крім нього, сюди за вихідні доставили ще дев'ятьох поранених в зоні АТО. Зараз їх життю нічого не загрожує. Також 19-річному бійцеві біля Водяного снайпер потрапив у вухо, куля пройшла крізь голову і вибила око. Його дивом врятували.

Ще один - 26-річний солдат отримав кульове поранення в живіт біля Авдіївки. Йому потроху стає краще. У найважчому стані перебуває - 37-річний командир роти Нацгвардії. За його життя зараз борються в операційній хірурги.

"Є гематома, відлам тазової кістки, безліч сторонніх тіл ще залишилося. Будемо намагатися робити все можливе, щоб врятувати йому життя, відновити роботу кишківника, тому що кілька куль його зрешетили. Є загроза життю", - розповів Риженко.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...