На Закарпатті чоловік забив на смерть матір своїх п'яти дітей (відео)

Чоловік досі залишається під домашнім арештом, продовжує виховувати дітей і сподівається, що зможе отримати мінімальне покарання.

Фото: скрін відео

У серпні минулого року на Закарпатті чоловік забив до смерті матір своїх п’ятьох дітей. Про це пише Голос Карпат, передають Патріоти України.

Віктор з дружиною прожили разом понад 16 років. Новина про те, що він убив дружину просто шокувала жителів села Бедевля, що на Тячівщині. Після вбивства з’ясувалося, що Ельвіна була на шостому місяці вагітності. Мати жінки каже, що не знала про вагітність доньки.

Віктор стверджує, що застукав дружину з іншим чоловіком – своїм найкращим другом. Але вбивати її не хотів. То був нещасний випадок. Чоловік досі залишається під домашнім арештом, продовжує виховувати своїх п’ятьох дітей і сподівається, що зможе отримати мінімальне покарання.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...