На Закарпатті у власній домівці жорстоко вбили літню пару (фото)

Поліція підозрює сина загиблих. Чоловік знаходиться у розшуку.

Будинок, де було скоєне вбивство. Фото: прес-служба нацполіції.У Рахові Закарпатської області в будинку по вулиці Партизанській було виявлено тіла двох людей. Поліція підозрює сина загиблих. Чоловік знаходиться у розшуку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, передають Патріоти України.

У понеділок, 22 січня, близько 18:00 у поліцію зателефонувала місцева мешканка, яка повідомила, що її родичі вже три дні не відповідають на телефонні дзвінки. На місці події правоохоронці виявили тіла 67-річного чоловіка та 66-річної жінки. На обох тілах були сліди насильницької смерті.

На обох тілах були сліди насильницької смерті. Правоохоронці відкрили за даним фактом кримінальне провадження за п. 1 ч.2 ст. 115 ККУ (навмисне вбивство двох або більше осіб). Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі. Поліція оголосила в розшук сина потерпілих, який може бути причетним до цього злочину.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...