На Запоріжжі люди за знущання над дитиною ледве не розірвали маршрутника

Свідки розповідають, що через дії водія в дитини не витримав сечовий міхур.

Фото:http://www.brd24.com/

Скандал з водієм та кондуктором маршрутки стався в Бердянську Запорізької області на 21-му маршруті 22 липня. За словами очевидців, працівники громадського транспорту принизили дитину, за що водій вже встиг постраждати. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Бердянськ 24.

Свідки інциденту розповіли, що інцидент трапився у маршрутці №21 ввечері. Хлопчик 8-10 років не зміг вийти на своїй зупинці через велику кількість людей біля виходу. Згодом він попросив водія терміново зупинитися, оскільки він хоче у туалет. У відповідь водій та кондуктор почали кричати на малюка та докоряти йому.

У результаті до найближчої зупинки хлопець не дотерпів та обмочився. Дитині кинули ганчірку та змусили прибирати за собою на очах у всіх пасажирів. Після завершення принизливої процедури хлопчисько в сльозах вискочив з автобуса та втік. Пасажири робили працівникам маршрутки зауваження, але ті відповідали лайкою.

Через резонанс водія знайшли і разом із начальницею викликали до мерії. Чоловік розповів свою версію того, що сталося – мовляв, там, де хлопець просив, зупинятися заборонено, дитину він не принижував, а ганчірку дав для того, аби той прикрив калюжу. Чиновники, серед яких двоє заступників міського голови, водієві не повірили, оскільки очевидці казали протилежне. Врешті решт маршрутник визнав, що був неправий, і заочно вибачився перед хлопцем.

На цьому історія не завершилася. Як повідомляє “Про.Бердянськ”, після з'ясування ситуації в мерії водій вийшов на маршрут. На кінцевій зупинці рух його автобусу перекрив легковик. З автівки вийшли молоді люди, які викинули водія з автобуса, поставили на коліна та побили.

На місце події прибули журналісти. Водій знаходився в автобусі, його трусило, він не міг говорити. Молодики, що напали на маршрутника, були поруч. Щоправда, вони стверджують, що чоловіка ніхто не бив – його, мовляв, лише облили водою і змусили написати заяву на звільнення.

Медики, до яких звернувся водій, оцінили його стан як середньої тяжкості, є підозра на черепно-мозкову травму. Від госпіталізації постраждалий відмовився.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...