На Запоріжжі поминки закінчилися масовим згвалтуванням неповнолітніх

Дівчат 14 та 15 років зґвалтували у Мелітополі.

На Запоріжжі гості на поминках розважилися масовим зґвалтуванням неповнолітніх. Фото: soveti.com.ua.

Поминальна вечеря у Мелітополі, що на Запоріжжі, завершилася зґвалтуванням. Моторошна пригода сталася 18 серпня, увечері під час поминок, що відбувалися у квартирі. Про це повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Запорізькій області, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Запоріжжя.

Над 14-річною дитиною поглумилися троє молодиків - дівчину “швидкою” доставили до Мелітопольської міської лікарні. Пізніше до поліції звернулася мати другої неповнолітньої, що була на поминках, та повідомила, що господар квартири мав статеві зносини з її 15-річною донькою.

Поліція вже встановила та опитала всіх підозрюваних. Розпочато кримінальні провадження за ознаками ч.3 ст. 152 (Зґвалтування) та ч.1 ст. 155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Де та скільки українці можуть заробити влітку: Названо кращі вакансії для сезонного підробітку

четвер, 16 травень 2024, 9:05

У літній період з'явилося багато вакансій для сезонної роботи, включаючи позиції вожатих, аніматорів, барменів і адміністраторів із зарплатою від 10 000 до 24 000 грн. Ці вакансії розташовані по всій Україні, зокрема в Київській області, Львові, Луцьку...

У червні українських водіїв почнуть включати до Реєстру військовозобов'язаних: Що це означає

четвер, 16 травень 2024, 8:57

У червні 2024 року в Україні почне офіційно функціонувати Реєстр військовозобов'язаних "Оберіг", до якого потраплять і водії. Про це розповіла заступник міністра оборони Катерина Чорногоренко. За її словами, Реєстр військовозобов'язаних "Оберіг" отриму...