На Запоріжжі жінка викинула з вікна квартири на дев'ятому поверсі свою 12-річну дочку (фото)

Енергодарським відділенням Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Шелевейстер Світлану Михайлівну оголосили у розшук.

На Запоріжжі жінка викинула дитину із вікна багатоповерхівки. Фото: ТВЦ.

Сьогодні в Енергодарі жінка викинула з вікна квартири, яка знаходиться на 9-му поверсі, свою доньку 2005 року народження. За даними правоохоронців, неповнолітня від отриманих травм померла,– повідомляють Патріоти України з посиланням на Первый Запорожский.

Деякі місцеві мешканці повідомили, що попередньо жінка задушила доньку.

Наразі Енергодарським відділенням Головного управління Національної поліції в Запорізькій області жінку оголосили у розшук.

Як повідомляє прес-служба поліції, розшукується Шелевейстер Світлана Михайлівна 1972 року народження, мешканка міста Енергодар.


Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...

Загиблому було лише 20: Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:45

Унаслідок стрілянини сьогодні вночі на Вінниччині загинув поліцеський, а його напарник зазнав поранень. Трагічну подію зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця, передають Патріоти України.