"На жаль, Бердянськ під контролем однієї людини": СБУшник прокоментував вбивство Олешка

Віталій Олешко був радикально налаштований на боротьбу з несправедливістю.
Віктор Ягун. Фото: соцмережі.

Колишній заступник голови Служби безпеки України Віктор Ягун прокоментував вбивство активіста і учасника АТО Віталія "Сармата" Олешка в Бердянську 31 липня, передають Патріоти України.

"Щодо того, що сталося вчора, мені дуже боляче, тому що я особисто знав цю людину, спілкувався з ним і, в тому числі, знав ту проблему, яка є в Бердянську, з якою він там намагався боротися. Найбільша проблема - що це маленьке місто під контролем однієї людини, і ця людина контролювала фактично все [Ягун не назвав прізвище, - Ред.]", - повідомив він в ефірі радіо.

Колишній заступник голови СБУ зазначив, що Віталій Олешко був радикально налаштований на боротьбу з несправедливістю. "Можливо, деякі його методи були не дуже позитивними і законними, але він намагався сконцентрувати навколо себе тих людей, які хотіли позитивних змін. Я так розумію, що комусь це не подобалося", - сказав Ягун.

Нагадаємо, що вдень 31 липня в Бердянську (Запорізька область) був убитий місцевий активіст, учасник АТО Віталій "Сармат" Олешко. 43-річний Олешко був добровольцем батальйону Донбас Національної гвардії України, кавалером ордена За мужність 3-го ступеня. Його застрелили в упор у дворі власного готелю.

Джерело: НВ

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...