На зло окупантові: Розвідник встановив український прапор над вогневими позиціями агресора

Бойовики не ризикують знімати прапор України і стріляють по своїх позиціях.

Прапор України над оккупантами в Мар’їнці. Фото: 112.uaНад окупованою територією, однією з найгарячіших точок фронту, піднято український прапор, повідомляють Патріоти України з посиланням на інформацію прес-служби ГУР.

"Піднято український прапор над окупованою російськими військами кінним заводом в околицях Мар'їнки. Це найгарячіша точка цієї ділянки фронту. Уздовж всіх будівель - вогневі позиції бойовиків. Але тепер там майорить український прапор", - йдеться в повідомленні.

За словами бійця, який виконав це небезпечне завдання, терористи не ризикують знімати прапор: "З тих пір як я повісив прапор, практично щоранку вони влаштовують між собою стрілянину. Між своїми позиціями. Вони в свої окопи кидають гранати. Вважають, що хтось з наших там", - сказав боєць.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...