"Наддержави" не буде: Представники Л/ДНР заявили, що не збираються об'єднуватися

Пушилін і Дейнего наголосили, що поки що не бачать "подій, що сприяють об'єднанню", однак не виключають, що таке може статися в майбутньому.

Представники "республік" Дейнего і Пушилін. Ілюстрація:Новости - bigmir)net

Представники терористичних організацій "ЛНР" і "ДНР" заявили, що не мають наміру об'єднуватися в одну "державу". Про це сьогодні на прес-конференції в Москві сказали представники бойовиків "ДНР" Денис Пушилін і "ЛНР" Владислав Дейнего, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Ніхто не розглядає на цьому етапі доцільність такого об'єднання", - зазначив Пушилін. Він нагадав, що під Комплексом заходів з виконання Мінських угод стоять підписи ватажків "ЛНР" і "ДНР".

"Зараз подій, що сприяють об'єднанню, ми поки що не бачимо. Не виключаємо це в майбутньому", - сказав Пушилін. Представник бойовиків "ЛНР" Дейнего заявив, що "республіки" тісно співпрацюють і взаємодіють, нагадавши, що на позиціях у тимчасово окупованому Донбасі перебувають бойовики "ЛНР" і "ДНР".

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...