Надзвичайна подія у Харкові: Поліція перекваліфікувала інцидент з перестрілкою людей у камуфляжі

Стрілянина та поранення людини в Харкові розслідується за ст. 15 ст. 115 (замах на вбивство) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної чи холодної зброї) ККУ.

Перестрілка у Харкові. Фото:www.rbc.ua

Харківська поліція розслідує конфлікт за участю двох груп людей, внаслідок якого поранення отримав чоловік. Інформацію про це підтвердили у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, передають Патріоти України.

За відомостями поліції, стрілянина та поранення людини в Харкові розслідується за ст. 15 ст. 115 (замах на вбивство) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної чи холодної зброї) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Як повідомлялося раніше, у Харкові пізно ввечері 17 лютого внаслідок конфлікту між двома групами людей у камуфляжі була поранена людина.

Правоохоронці затримали осіб, котрі після перестрілки "забарикадувалися" в дитячому садку. Затримані опору не чинили. Ніхто під час затримання ушкоджень не отримав.

В учасників перестрілки в Харкові вилучені помпові рушниці та обріз. У поліції Харкові зазначили, що учасника конфлікту підстрелили з мисливської зброї. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "хуліганство з використанням зброї".

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...