"Нагодуй своїх дітей!": Нардепа-аліментника "прославили" на білбордах (фотофакт)

Невідомі встановили білборди із потретом Сергія Капліна, якому вирішили нагадати про його борг.

Сергій Каплін. Фото: Політрада.

В Україні з'явилися білборди із закликом до народного депутата Сергія Капліна виплатити заборгованість по аліментах за 10 років. Про це в своєму Фейсбук повідомив глава Соцпартії Ілля Ківа, передають Патріоти України.

"Еду с рабочей поездкой по Украине и встречаю знакомые лица "народных депутатов". Вот она народная слава... Позор!", - прокоментував Ківа білборд, який побачив.

Напис на рекламному щиті говорить: "Алиментщик Каплин Сергей, накорми своих детей!". Хто саме замовив і розмістив дані білборди, поки невідомо.


Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...