Нагорода для "героїв": Російським танкістам, які були на Донбасі, вручили бюсти Путіна (фото)

Нагороду військовослужбовці отримали начебто за "краще виконання стройової пісні".

Нагороджені російські танкісти. Фото:http://www.svoboda.org/Танкістів російської військової частини №54096, розташованої в Нижегородській області, нагородили бюстами Володимира Путіна "За краще виконання стройової пісні". Про це повідомляє Радіо Свобода, зазначають Патріоти України.

Активісти групи InformNapalm звернули увагу на фотографію почесної грамоти за перемогу в конкурсі, яка опублікована в акаунті одного з військовослужбовців в кінці березня. Грамота підписана командувачем 1-ї танкової армії генерал-майором Олександром Чайко.

У тій же публікації є ще одна фотографія - на ній солдати стоять з призами в руках, "дерев'яним танчиком" (як він названий в коментарі автора публікації) і бюстом російського президента. Військовослужбовці з Муліно не раз потрапляли в поле зору розслідувачів, що шукають в інтернеті докази присутності російських військ на сході України.

У лютому 2016 року була опублікована розслідування, в якому стверджувалося, що одного з танкістів 6-ї окремої танкової бригади в Муліно особисто нагородив годинником міністр оборони Росії Сергій Шойгу.

Автори розслідування, група Conflict Intelligence Team, припустили, що цінний подарунок став нагородою за поранення в боях під українським містом Дебальцеве.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...