Нагорода знайшла героя: Проросійську активістку засудили за проголошення "Сумської народної республіки" (відео)

33-річна сумчанка вирішила підзаробити, погодившись на пропозицію представників терористичних "ДНР" і "ЛНР" і за гроші поширювала їх матеріали.

Ілюстрація:LiveInternet

За сепаратизм жінку з Сум засудили до трьох років умовно. У соцмережі вона агітувала за створення так званої "Сумської народної республіки". Про це розповідається в сюжеті каналу 24, інформують Патріоти України.

Таким чином, 33-річна сумчанка вирішила підзаробити. Влітку жінка погодилася на пропозицію представників терористичних "ДНР" і "ЛНР" і за гроші поширювала їх матеріали.

Правоохоронці з'ясували, що постійного місця роботи сумчанка не має, вона виховує двох неповнолітніх дітей.

"Згідно з вироком суду її визнали винною в скоєнні злочину і засудили до 3 років позбавлення волі з відстрочкою покарання на 3 роки," - заявила прес-секретар СБУ в Сумській Області Олеся Рапута.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...