"Найближчими днями буде крутитися голова. Від перепадів температур", - синоптик дала прогноз погоди

Останній тиждень березня - справжні гойдалки: температура коливатиметься від -4 до +17. І так двічі.

Цвітуть проліски. Фото: Otyrar.kz.

Прірва синоптична між цими двома прогностичними картами температури повітря. Ніч 27 березня і день 2 квітня. Про прогноз на останній тиждень розповіла синоптик Наталка Діденко, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Спочатку - понеділок. Найближча ніч буде з морозом, хоч і невеликим, але скільки можна?! А якщо без голосінь - від 3 градусів тепла до 3 градусів морозу.

Понеділковий день ще також буде холодним, +3+9, проте з`являться перші ознаки потепління на крайньому заході, до +10+12 градусів.
Дощі невеликі або густі хмари - невеликі на півночі, у центрі та на сході. У Чернігівській та Сумській областях можливий мокрий сніг.

Що далі? З вівторка почнеться потепління, хоча на сході ще буде холодно.

28, 29 березня - невелике потепління, +10+15 градусів. 30-31 березня знову до нас зайде похолодання, +5+9 градусів. Лише на півдні буде тЕпло.

1-го квітня почнеться потепління у західних областях, +10+15. І нарешті, з 2 квітня потепління людське накриє всю Україну і, принаймні аж до Благовіщення, буде чудова тепла погода.

У Києві. Понеділок холодний і вологий, +7+9, вівторок-середа потепліють до +10+13 градусів, четвер-п'ятниця-субота – знову похолодання.

А з 2-го квітня киянам та вічним гостям столиці нарешті можна стрибати й кричати від радості прийдешнього потепління до +12+17 градусів.

Про опади – у подальших щоденних прогнозах. Бо тут лише від стрибків температури голова крутиться. Плануйте, підбирайте одежу, справи і настрій.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...