Найдорожча приватна школа в Україні: Скільки коштує навчання і що отримують діти та їх батьки за шалені гроші?

Вартість навчання в Печерській міжнародній школі в 2017 році становить $26 500 і додатково ще $2500

Поки держава ставить собі за мету модернізувати загальну середню освіту, підвищити її ефективність, підняти заробітки та престиж вчителів, діти українських скоробагатьків, іноземних дипломатів та бізнесменів мають змогу давати своїм дітям все необхідне і у Києві, зазначають Патріоти України.

Навчання в школі проходить англійською мовою. Крім того, школа пропонує для вивчення ще 10 мов, серед яких німецька, іспанська та французька. Після уроків школярі можуть відвідувати секції футболу, баскетболу, волейболу та легкої атлетики. Також діти вивчають образотворче мистецтво, драму і музику.

Тут ваша дитина ніколи не дізнається про всі жахи столових в державних школах. Програму харчування складають досвідчені дієтологи, так що можна не хвилюватися за те, що школяр буде харчуватися неправильно.

Випускники Печерської школи отримують диплом міжнародного зразка, який приймають понад 2,5 тисячі ВНЗ Європи. Кілька років тому учні отримали можливість вибрати і програму навчання для вступу в Україні.

У жовтні школа відкриє другий корпус. Школярам стануть доступні: величезний гімнастичний зал, критий басейн, лабораторія, нові студії і класи. На території школи є паркінг з автобусами. Після занять дітей розвозять додому по всьому місту.

Джерело

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...