Найдревніша книга скарг: Вчені розшифрували клинописний текст, якому понад 3700 років (фотофакт)

У ньому вавилонський підприємець на ім'я Нанні звинуватив купця по імені Ен-Насир в поганій якості його товару - мідної руди для виготовлення бронзових зливків.

Найдревніша книга скарг.Німецькі та англійські вчені розшифрували текст на кам'яних табличках, які знайшли під час розкопок стародавнього вавілонського міста Ур. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що це виявилася найстаріша в світі книга скарг. Скрижалі були створені приблизно в 1750 році до нашої ери.

Вавилонський підприємець на ім'я Нанні звинуватив купця по імені Ен-Насир в поганій якості його товару - мідної руди для виготовлення бронзових зливків.

У книзі скарг Нанні написав, що більше не бажає співпрацювати з продавцем, так як той доставив неправильний сорт руди, не вклався в терміни і поводився по-хамськи зі слугою, якого послали за товаром.

Купця також звинуватили в порушенні закону і пригрозили судом, якщо той не поверне гроші.

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...