Найгуманніший суд у світі: У Харкові відпустили на свободу "мажора", який збив на смерть 17-річного юнака та зник з місця ДТП (відео)

Засуджений був звільнений з-під варти прямо в залі суду.

Тігран Енгібарян. Фото:NewsRoom

У Харкові суд замінив реальний термін ув'язнення умовним водієві Тіграну Енгібаряну, який в січні на пішохідному переході на смерть збив 17-річного юнака. Як повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області, сьогодні апеляційний суд області змінив вирок Московського районного суду, зазначають Патріоти України.

Згідно з вироком громадянин Енгібарян був визнаний винним в скоєнні смертельної ДТП і засуджений до 3 років позбавлення волі. За відомостями прокуратури, апеляційний суд призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 3 роки і з забороною керувати транспортними засобами ще на 3 роки. "Оскільки рішення апеляційної інстанції набирають законної сили з моменту їх проголошення, засуджений був звільнений з-під варти в залі суду", - відзначили в прокуратурі.

У прес-службі підкреслили, що прокуратура і при розгляді провадження першою судовою інстанцією, і під час апеляційного оскарження наполягала на реальному покаранні для винуватця ДТП, в якій загинув молодий хлопець. "Питання про подачу стороною обвинувачення касаційної скарги буде вирішене відразу після того, як нам надійде повний текст рішення, і процесуальні керівники його вивчать", - наголошується в повідомленні.

До Вашої уваги відео смертельної ДТП:

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...