Найпопулярніші країни, куди біжать українські корупціонери

Росія та Іспанія виявилися найбільш популірними серед втікачів-нардепів та корупціонерів з України

Скрін відео

Журналісти програми "Гроші" провели експеримент: найвпливовіших втікачів з України вони розмістили на світовій мапі. Найбільш популярним напрямком для підозрюваних у корупції виявилася Росія, повідомляють Патріоти України з посиланням на YouTube.

Екс-прем'єр-міністр Микола Азаров, колишній президент Віктор Янукович, колишні голова податкової Олександр Клименко та керівник Нацбанку Сергій Арбузов, бізнесмен Сергій Курченко та інші переховуються у РФ. Вадим Колесніченко та Олег Царьов - у Криму.

Цікаво, що Іспанія виявилася другою за популярністю країною у українських корупціонерів. "Корупціонерам до останнього здавалося, що в Іспанії їм "світить сонце". Однак, блискавична операція місцевої поліції по затриманню злочинної групи Степана Черновецького стала для них громом серед ясного неба. Поліція тільки перевіряє рахунки українських емігрантів", - йдеться у сюжеті.

Ховаються у Ізраїлі ті, хто має підтримку США. А от в Австрії перебувають Дмитро Фірташ, син Миколи Азарова, та, за деякими даними, брати Клюєви.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...