Найтовстішу жінку планети доставили до Індії на лікування (фото, відео)

36-річна єгиптянка Еман Ахмед Аб Ель Аті важить 500 кг.

Найтовстіша жінка прибула до Індії на лікування. Фото: Yahoo News.

Єгиптянка, що важить 500 кілограмів, прибула до Індії для лікування. Еман Ахмед Аб Ель Аті всього 36 років, але більшу частину свого життя вона не встає з ліжка через хвороби. Еман вважається найважчою жінкою в світі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Перед операцією жінку посадили на спеціальну дієту. Протягом наступних 25 днів вона буде вживати тільки рідку їжу. Очікується, що в результаті жінка скине близько 50 кілограмів.

Баріатрична операція повинна зменшити вагу єгиптянки ще на 150 кілограмів. Після цього жінку чекають п'ять місяців фізіотерапії під наглядом індійських фахівців. Медики сподіваються, що до кінця лікування вона навчиться сидіти і зможе самостійно приймати їжу.

У грудні 2016- го повідомлялося, що міністр закордонних справ Індії Сушма Сварадж допомогла Еман отримати візу. Єгиптянка багато років не вставала з ліжка і не могла відвідати посольство для перевірки особистості. Лікар звернувся до Сварадж через Twitter і попросив її втрутитися.

Через дисфункції залоз організм 36-річної мешканки Єгипту накопичує занадто багато рідини. Крім того, вона страждає елефантіазом, викликаним паразитичними нематодами. Коли Еман Ахмед було 11 років, її вага досягла 500 кілограмів. Вона втратила здатність пересуватися і з тих пір не покидала свого будинку в Олександрії.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...