Наюрмалили: "Вражає, що народ, який подарував світові Гоголя, на чиїй землі народилися всі кращі сатирики і гумористи ХХ століття, дореготався до Зеленського", - Портніков (відео)

Віталій Портніков назвав гумор Зеленського низькопробним і позбавленим смаку.

Володимир Зеленський. Фото: vidomosti-ua.com.

Політичний аналітик і журналіст Віталій Портников прокоментував скандальний виступ відомого українського актора та шоумена Володимира Зеленського. Невдалий жарт Зеленський виголосив під час виступу в латвійській Юрмалі студії «Квартал-95», повідомляють Патріоти України з посиланням на «Пресу України».

«Зеленський - породження сучасного вітчизняного «почуття гумору», низькопробного, позбавленого смаку, міщанського та обмеженого. Якщо людей смішить вульгарність, вони повинні розуміти, що в вульгарності немає і не може бути ціннісних категорій і моральних меж», - заявив він.

Портников переконаний, що народ України просто «дохохотався» до Зеленського.

«Вражає, що народ, який подарував світові Гоголя, на чиїй землі народилися всі кращі сатирики і гумористи ХХ століття - від Шолом-Алейхема до Остапа Вишні, від Березина і Тимошенко до Жванецького, Ільченко і Карцева, дохохотался до Зеленського», - підсумував він .

Раніше повідомлялось про виступ актора та шоумена Володимира Зеленського з дуже недоречними жартами.

Нагадаємо, виступ лідера студії "Квартал-95" Володимира Зеленського в Юрмалі викликав обурення в українському суспільстві, так як артист в грубій формі розкритикував українських політиків найвищого рангу, зобразивши російських лідерів, Володимира Путіна і Дмитра Медведєва, в якості "жартівників" і "тямущих хлопців ".

Іншими словами, комік в Латвії буквально виставив Україну "жебрачкою" і "актрисою фільму для дорослих" через кепські і неякісні жарти.

Радник президента України Юрій Бірюков різко висловився на адресу акторів студії "Квартал 95", керівником якої є Володимир Зеленський, які грубо пожартували про українців на фестивалі в Юрмалі.

Сьогодні шоумен Володимир Зеленський вибачився за жарт про Україну-жебрачку, з яким виступив у Юрмалі.

Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко запропонував заборонити виступи лідера «95-го кварталу» Володимира Зеленського на території України Володимира Зеленського на території України через непристойні жарти про нашу країну під час виступу в Юрмалі.

Також прес-аташе посольства Грузії 2005-2010 років Бачо Корчілава різко висловився на адресу гумористів "Кварталу 95" і порівняв українців і грузинів у ставленні до проблем на батьківщині.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...