Нахабні "піонери-пенсіонери": Нардеп викликав поліцію через червоні галстуки на дискотеці

Що ще має статися, щоб такі, нарешті, зрозуміли, скільки смертей комуністична ідеологія принесла Україні?
"Піонер" поводився нахабно. Фото: соцмережі.

Депутат Верховної Ради України від партії «Блок Петра Порошенка» Володимир Ар'єв під час відвідування концерту «Дискотека 80-х» викликав поліцію через заборонену в Україні символіку. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«Пішов з дружиною Наталка Фіцич до Палацу Спорту на "Дискотеку 80-х". Довелося вивести із залу і викликати поліцію через провокаторів, які прийшли із забороненою комуністичною символікою. Вели себе як типові радянські люди. Що ще має статися, щоб такі, нарешті, зрозуміли, скільки смертей комуністична ідеологія принесла Україні?», - сказав він.
При цьому Ар'єв заявив, що вони «вели себе як типові радянські люди» .Він додав, що на місце прибула поліція і оформила цей інцидент. Відвідувачі «намагалися наїхати на поліцейських», проте зняли свої пілотки і піонерські галстуки.

«Заяву в поліцію написав. Більше їх не бачив. Півконцерта зіпсовано, але ми не шкодуємо», - додав депутат.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...