Нахабності нема меж: Терористи вимагають, щоб Україна платила сепаратистам пенсії та соцдопомогу

Підлі окупанти обурюються, що мають платити Україні за спожиту воду

Фото: "Цензор"

В "ЛНР" видали чергові абсурдні звинувачення на адресу України. Терористи висунули претензії Києву про те, що столиця не хоче укладати з "республікою" договір на поставку води, не платить пенсії та інші соцдопомоги. Така заява прозвучала з вуст "уповноваженого представника "ЛНР" на мінських переговорах сепаратиста Владислава Дейнего, повідомляють Патріоти України.

Він сказав, що в Мінську сторони прийшли до розуміння того, що на неконтрольовану територію повинні здійснюватися поставки води, але в дійсності між господарюючими суб'єктами договору укладені не були. В "ЛНР" обурюються тим, що заявлена Україні сума в 270 мільйонів гривень за спожиту воду - це абсурд, і раніше питання додаткової угоди за спожиту в минулі роки воду не виникало.

"Україна не дала нам розрахунків, хоча ми акти звірки по раніше поставленому обсягом води відправили. Тепер Порошенко вимагає з нас грошей", - заявив Дейнего. У той же час сепаратист не забув нагадати, що Україна зобов'язана платити допомогу і пенсії в "ЛНР", але вона цього не робить.

Також сепаратист заявив, що Україна повинна фінансувати бюджетну сферу і вийшовших на пенсію працівників сфери освіти. "Українська сторона повністю перекрила виплати, але хоче стягнути з нас 270 мільйонів гривень", - додав Дейнего.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...