Нахабний сепаратизм: Мер Сєвєродонецька звільнив підлеглого за українську мову (відео)

Мер заявив, що більше не хоче чути "хохляцьку мову" в міськраді і зробить все, щоб звільнити патріотів

Фото: rian.com.ua

Мер Сєвєродонецька Валентин Казаков звільнив підлеглого за українську мову. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Голос народа".

Сєвєродонецький мер-сепаратист після свого повернення в мерське крісло в результаті «справедливого» рішення суду, з новою силою продовжив втілювати свою люту ненависть до всього українського. Валентин Казаков, відомий своїм українофобством, 23 вересня незаконно звільнив з посади начальника відділу внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Сергія Линника. Україномовний патріот разом з сім'єю був змушений покинути окупований російськими терористами Луганськ і успішно пройшовши конкурс почав працювати в Сєвєродонецькій міськраді. Але Линник став як кістка в горлі меру-сепаратисту. Кілька разів Казаков змушував чиновника готувати інформаційні звіти тільки російською мовою, а отримавши відмову, затявся до нього. Останньою краплею для сепаратиста стало привітання 21 вересня з нагоди Міжнародного дня миру. Казаков власноруч викреслив з тексту фрази про участь добровольчих батальйонів у звільненні Сєвєродонецька від проросійських терористичних угруповань і сказав, що він більше не хоче чути «хохляцьку мову» в міськраді і зробить все, щоб звільнити Линника.

«Зранку 23 вересня я, почуваючи себе погано, зателефонував секретарю міської ради та керуючому справами виконкому, як своїм безпосереднім керівникам та повідомив їх про те, що захворів. Вони мені сказали, що я можу спокійно лікуватися та щоб повідомив про хворобу відділ кадрів. В лікарні мене поклали на денний стаціонар. Я одразу ж зателефонував у відділ кадрів, що на лікарняному. У відповідь почув, що мене звільнено, про що є розпорядження Казакова та вже зроблено запис у трудовій книжці, а після обіду мені надійшло на мобільний телефон повідомлення про отримання на банкову картку розрахункових», - розповів Линник.

Для звільнення чиновника Валентин Казаков в терміновому порядку викликав свою «бойову подругу» Анну Анцупову, яка неодноразово доводила свою відданість на виборах меру-сепаратисту. До слова, батько останньої, колишній ленінградський КГБшник Володимир Анцупов, до останнього часу працював начальником КРУ в міськраді і прикривав всі незаконні операції і схеми Валентина Казакова, але потрапивши під люстрацію, був звільнений.

Сергій Лінник розповів, що після одужання буде звертатися в прокуратуру із заявою щодо свого незаконного звільнення та перевищення повноважень міським головою. «Я родом з Білокуракинщини, що на півночі Луганської області. Народився в населеному пункті, що знаходиться в ста метрах від кордону з Російською Федерацією. Все своє життя я думав і розмовляв українською мовою, як і абсолютна більшість населення по обидва боки кордону, тому я не буду себе «ламати» в угоду особам, що привели війну на нашу землю. А щодо звільнення скажу так. Хай Казаков уважно прочитає та вивчить гімн нашої Держави, там все сказано. Сонце вже сходить. Слава Україні!», - каже Линник.


"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...