Намагався виконати громадянський обов'язок: П'яний виборець на Івано-Франківщині розбив скриньку для голосування

Чоловік напідпитку порвав бюлетень, не знайшовши свого кандидата у списку.

Ілюстрація:dnevnikemigranta.com

На місцевих виборах на Івано-Франківщині в місті Тлумач п'яний чоловік розбив виборчу скриньку. Так, не знайшовши свого кандидата на посаду міського голови, відчайдуха порвав бюлетень і, опускаючи його, пошкодив виборчу скриньку. Про це пише ТСН, інформують Патріоти України.

По скринці пішла тріщина, повідомили спостерігачі Комітету виборців України. У КВУ також повідомили про порушення з боку членів ДВК на цій же дільниці.

"Члени цієї ДВК на ранковому засіданні забули опустити в скриньку контрольний лист. Після зауваження вони виправили свою помилку. Також на ДВК були спроби завчасно заповнити протокол про підрахунок голосів. Після зауваження протокол сховали назад у сейф", — йдеться в повідомленні.

Як відомо, у неділю, 18 грудня, виборці у 143 об'єднаних територіальних громадах голосують на перших місцевих виборах у 22 областях України. Так, мають обрати 76 сільських голів, 46 селищних голів, 21 міського голову, а також відповідні місцеві ради та одного старосту. Дільниці закриються о 20:00 18 грудня.

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...