НамКриш дає про себе знати: Через морози в Севастополі знову почалися перебої з електрикою

У Севастополі через це вводять графік подачі електроенергії "3 через 3 години".

Ілюстрація:ukranews.com

У Севастополі через погіршення погодних умов знову вводять графік подачі електроенергії "3 через 3 години". Про це повідомляється на сайті російського уряду Севастополя 19 січня, інформують Патріоти України з посиланням на Крым.реалии.

"Графік вводиться у зв'язку з пониженням температури навколишнього середовища до негативних значень і зростанням споживання електроенергії, а також з причини зниження оперативного ліміту", - пояснюється в повідомленні, в якому також наводиться графік відключень по вулицях.

У Криму на 19 січня прогнозується різке зниження температури і погіршення погоди - сильний дощ, що переходить у сніг, місцями дуже сильні опади. Налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовина, посилення північно-західного вітру 17-22 м / с. Денна температура повітря знизиться до 1-6 градусів морозу, нічна - до 3-8 градусів морозу.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...